2010/12/05

커피하우스(Coffee House)

Coffee House (Česky: kavárna) bezpochyby patří k těm nejlepším dramatům, které kdy spatřily světlo světa. Ačkoliv z traileru to zdaleka tak nevypadá jedná se o skvělé drama. Doporučuji jenom to nejlepší a mezi to Coffee House jednoznačně patří. Skvělý mix postav v nevšedním a originálním příběhu se skvělým soundtrackem to je Coffee House. (pozn. odkazy na konci článku)

Přemýšlel jsem jak popsat příběh respektive naznačit silné stránky tohoto seriálu, ale jakýkoliv přesnější popis vede na spoiler.

Hlavním hrdinou respektive jednou z hlavních postav je úspěšný a talentovaný spisovatel Lee Jin Soo. Pracuje pro Seo Eun Young, majitelku největšího Korejského vydavatelství a jeho dlouholetou kamarádku. Spisovatel Lee Jin Soo je velmi oblíbený a má mnoho fanoušků, obzvláště žen. Ale ti co ho znají blíže o něm hovoří jako o "šíleném parchantovi" :-)

Coffee House (zleva) Lee Jin Soo, Seo Eun Young, Kang Seung Yeon, Han Ji Won
Uvažoval jsem o přirovnání Lee Jin Soo k doktoru Housovi, ale jsou hodně rozdílné osobnosti. Pokud jste se bavili při sledování Doktora House (House M.D.) pak při sledování Coffee House se také budete skvěle bavit.

Spoiler (první díl):
Příběh začíná úprkem Lee Jin Soo z auta cestou na autogramiádu, do kavárny patřící rodině dívky Kang Seung Yeon (25), kam ho pozval jeho známý. Lee Jin Soo najme Kang Seung Yeon jako svoji sekretářku na přání jejího přítele, kterému dluží nějaké peníze. Kang Seung Yeon je nadšena ze svého sympatického zaměstnavatele - je to také její první práce. Hned zpočátku je však překvapena, že její zaměstnavatel po ní nic ani nechce. Když ho požádá o práci zaměstná ji nesmyslným úkolem. Dalším překvapením je pro ni zjištění, že její zaměstnavatel, poté co ona odejde, vyhází všechny tužky, které pro něj připravila do koše a stejně tak kávu, kterou mu uvařila vylije do kuchyňského dřezu a vše udělá znova. :-)




Soundtrack:
http://hotfile.com/dl/59710180/fcfd772/www.file-archive.info_VA_Coffee_House_OST_(Full_Version).rar.html

Všechny díly ke stažení:
http://mehanata.net/?p=2415

Anglické titulky:
http://www.haru2subs.com/archives/coffee-house

Žádné komentáře: